Som influencer og blogger kan man jobbe fra stort sett hvor som helst, og det er mer en lidenskap enn et yrke. I dette blogginnlegget kan du lese mer om hvordan det er å være en blogger. Mange av de som jobber som blogger eller influencer jobber hjemmefra – enten det er fra kjøkkenbenken, soverommet, eller en liten kontorkrok i stuen. Noen er også heldige nok til å ha et eget hjemmekontor. Visste du forresten at du kan få skattefradrag for å ha hjemmekontor?

Det er noen regler du må følge for å få skattefradrag, blant annet at hjemmekontoret må være et eget rom. På huseiernes landsforbund sine hjemmesider kan du lese mer om skattefradrag for hjemmekontor. Om du er influencer eller blogger på heltid, kan dette være lønnsomt å sjekke opp i!

Men om du ikke er fornøyd med hjemmekontoret ditt, eller om det ligner på bildet nedenfor, er det kanskje ikke så fristende å sette seg ned foran pc-en for å redigere de siste bildene du tok av frokosten du lagde tidligere den dagen… For noen enkle råd om oppussing kan byggmax være et bra sted å starte. Det kan være gøy og ikke minst inspirerende å vandre rundt i butikker som Byggmax og Maxbo for å se på fargeprøver og gulv. Og ikke minst kan du tilpasse rommet slik du ønsker det, så du blir inspirert til å skrive fantastiske blogginnlegg og å redigere bilder du skal legge ut på bloggen din.

Tjener du gode penger på bloggen din, kan det være lurt å investere litt i nytt utstyr og ikke minst godt lys til hjemmekontoret ditt når du først er i gang.

Lykke til!