Man burde jo egentlig begynne å innse at folk er mindre interessert i å lese enn de var tidligere, det er også derfor blogger er mindre og mindre populære. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva du kan gjøre for å oppgradere bloggen din.

Prøv noe nytt

Et bloggformat er jo et relativt gammelt format. Derfor kan det være at du må fornye deg litt. Du ser at flere og flere populære bloggere har utvidet sin merkevare. Du kan for eksempel prøve deg mer på Instagram eller TikTok. Dette vil gjøre at du får et helt nytt publikum.

Du kan også satse på videoer på YouTube. Det er en rekke suksessfulle bloggere som har blitt gode på dette og vi er sikre på at du kan gjøre det også. Ja, det tar litt tid å sette seg inn i hvordan det funker, men de aller fleste av oss har gode nok kameraer på våre smarttelefoner til at det skal gå greit å filme fra dem.

Samarbeid med andre

Hvis du kjenner andre bloggere som er store på andre plattformer, spør om dere kan samarbeide. Dette gjør at du vil få en solid grobunn for dine nye følgere. Det er jo sånn at man må utnytte de verktøyene man har.

Det å være blogger inkluderer ofte det å være obs på hva som er trender og slenge seg på på det rette tidspunktet. Det er nettopp derfor det å være blogger kan være ganske vanskelig, for det er ikke alle trender som passer til din merkevare. Nettopp derfor kan det være ganske viktig å finne det som passer for en og utvide til ulike plattformer.

Hva er ditt beste tips for å oppgradere din egen blogg? Vi vil gjerne høre dine erfaringer rundt temaet.