Influencere som poserer

Hvis du har en blogg som leses av mange, eller kan telle flere tusen følgere på Instagram – er sjansen til at du er en såkalt “influencer”. Influencer betyr påvirker på godt norsk, og betyr rett og slett at folk ser til deg for inspirasjon og tips. Man trenger ikke å ha ha en million følgere for å være en influencer, det finnes også mikro-influencere, og mange merkevarer foretrekker å samarbeide med mindre kjente navn som fremstår som mer autentiske enn de store. Kanskje du er influencer selv som du ikke er klar over det selv?

Influencere som poserer

Blogglivet kan koste mye penger, da sminke, klær, reiser, fester og mat ikke er billig. Hvis du er seriøs om å bli en influencer, men føler du trenger litt startkapital kan du ta et forbrukslån hos centum. Du trenger likevel ikke mye penger for å blogge eller ta bilder på Instagram, du kommer langt med å være deg selv. Er du i tillegg kreativ, og tenker utenfor boksen, burde du raskt klare å bygge deg opp en stor følgerbase. Prøv også å ta kontakt med ulike merkevarer for å se om de vil samarbeide med deg, på den måten kan du tjene penger på bloggen eller Instagram-kontoen helt uten å ta opp et lån med høye renter. hare krishna hare krshna

Det er mange norske influencere på det norske markedet, og du burde se til dem både for å lære, men også for å få inspirasjon. Noen av de største influencerne i Norge er Anniken Jørgensen, Jenny Skavland og Hanneli. Dette er tre utrolige forskjellige personligheter, og er nok et bevis på at du kommer langt ved å være deg selv. Det er lett å tenke at en influencer må være “sånn eller sånn, og mange har en del ting til felles, men det viktigste hos alle er at de faktisk er unike. Så prøv å være unik du også.

Influencere i skogen

For å tjente ekstra penger på bloggen din kan du alltids selge produktplasseringer, men husk at du må selv kunne stå for de merkene du promoterer. Du må også alltid huske å merke blogginnleggene som annonsers, ellers får du fort problemer med både lesere og Forbrukerrådet. Men så lenge du gjør alt korrekt, og samarbeider med merker og butikker du liker, kan dette være en god måte å tjene litt ekstra penger på.